Wordt het dan nog beterder als verwacht?

Posted: 8 september 2019
Category: Eigen Content

Heerlijk hè… zondag ! Helemaal als de dag beter begint dan je verwacht.
Het is 8.15 uur en vriendlief stapt uit bed. Het is aanpoten voor hem aangezien over half uur de eerste gasten alweer willen ontbijten. Na een korte douche stapt hij weer fris en fruitig de deur uit in een net gestreken blouse.

Mijn vriendin word wakker. Ik heb op haar gewacht. Ze bleef een nachtje slapen. Dat leek ons beter aangezien we nogal hadden zitten wijnen. Een kop koffie ging er wel in bij ons samen. We keken elkaar aan de bank en besloten te gaan ontbijten. Gezellig beneden bij vriendlief.

We besloten te gaan wandelen…. een wandeling is het wel geworden. Jemig wat is dat duingebied toch groot. Ik liep op paden waar ik nog nooit was geweest. Wilde bloemen grote koeien en vlinders… heel veel vlinders. Wit paard bont en blauw… ach ja…. blauw… niet helemaal, al voelde mijn voeten wel zo na die lange wandeling die eindigde bij de strand tent. Een cassis en een ice tea. Het was immers beter dan verwacht…. doe er ook maar een proeverij bij zeg ik vriendelijk. Hij draait zich om en ik kijk hem achter na…. 25 jaar leuke kop en een volle kont. Wordt het dan nog beterder als verwacht ?