Wat is nou leeftijd?

Posted: 8 maart 2018
Category: Eigen Content

Ik ben op bezoek bij Jelle ( 27 ) en Ronald ( 45 ) in het altijd gezellige Brabant. Om precies te zijn in Dinteloord. Een dorp met 5700 inwoners waar van ik er dus 2 heb mogen ontmoeten.

Ze hebben elkaar leren kennen via de sociale netwerken vertelt Jelle. Het ging niet helemaal vanzelf in het begin. Om maar met de deur in huis te vallen, we verschillen 18 jaar in leeftijd. In het begin was dat voor mij ( Jelle ) niet in te denken om voor iemand die wat jaren ouder is dan ik te gaan, maar gelukkig won mijn hart wel. Weet je…. Wat is nou leeftijd? Iets waar we ons mentaal aan vast houden. Nu ben ik gewoon helemaal gelukkig en is Ronald niet meer weg te denken uit mijn leven.  Inmiddels wonen we alweer een paar jaar samen hier in Dinteloord.

Nog wel, want er zijn verhuis plannen. Het nieuwe huis moet wel centraal liggen, want Ronald werkt bij de suikerunie in Puttershoek en Jelle is werkzaam in de zorg in Bergen op Zoom.

Afgelopen jaar hebben jullie mekaar het “ ja “ woord gegeven :

foto van Jelle van Looveren - Fontijne.Dat klopt vertelt Jelle. We zijn in de ochtend vroeg richting Kaatsheuvel vertrokken. Hier zijn we naar de Efteling gegaan. We mochten eerder als het ander publiek het park in. Hierdoor konden wij met fotograaf en videograaf rustig ons gang gaan. Het is prettig als je samen even je moment kan nemen zonder dat er mensen om je heen staan te kijken. Niet dat het ongemakkelijk zou zijn, maar het is gewoon fijn dat je in zo’n groot attractie park even de tijd alleen hebt.

Het zijn mooie heldere foto’s :

Onze fotograaf heeft er vele honderden gemaakt. We hebben ze verdeeld in 2  foto albums. Een boek met de trouwdag. Foto’s van de Efteling, de Ceremonie en het huwelijks feest. Het andere album zijn foto’s van ons vrijgezellen feest. Het vrij gezellen feest was echt een “ doe “ dag. Vele activiteiten. “ Ik  ( Kevin ) had de eer deze 2 foto albums door te bladeren.

Jullie zagen er werkelijk prachtig uit,  2 statige blauwe pakken met een nuance van wit. De rode roos als corsage maakte het geheel romantisch af

Hoe was de dag opzich ?

De wekker ging echt te vroeg vertelt Jelle. Ik sliep heel traditie getrouw in mijn ouderlijk huis bij mijn ouders.  Dan is het opstaan, ontbijten en zenuwachtig worden over hoe de dag zal gaan verlopen. We troffen elkaar die dag bij de kapper…. Bij de kapper ? Ja vertelt Jelle, er was zoveel te doen en we moesten natuurlijk op tijd zijn voor de foto’s in de Efteling dat er simpelweg geen tijd meer voor was om door mijn aanstaande opgehaald te worden.

Nadat we daar de foto’s hadden gemaakt ( 2 uur verder ) stond er bij de uitgang het park een Kever klaar. Een erg geliefd nostalgisch voertuig. Helemaal nu in het bijzonder, aangezien de aanstaande erg gesteld is op de kever. Hij heeft er vele gespaard ( in het klein dus het tafel model ). Samen zijn we toen verder gegaan richting het stadhuis. Daar werden wij door onze naasten geliefde opgewacht en werd voor ons de trouw gelofte uitgesproken. Het hele ceremonieele stuk en natuurlijk het tekenen van de papieren hoorde daarbij. Na dat wij nog wat gegeten hebben met vele genodigde begon ons huwelijks feest. Eindelijk man en man ! Dat gingen wij vieren met muziek, hapjes en alleen maar leuke mensen.  Een heel erg leuk idee van vrienden was om het boodschappen lied te laten horen tijd het feest in de avond.  Tijdens het lied komen er verschillende producten voor bij. Bijv suiker, kaas, koek etc etc. Vele genodigden hadden elk iets meegenomen wat voorkwam in de tekst van het liedje. Wij gingen tijdens het afspelen met een kruiwagen dwars door de zaal om op volgorde de “ boodschappen “ te verzamelen. Het was alleen een zooitje geworden, aangezien de breekbare dingen ook onder in de kruiwagen lachen haha….

Waar staan jullie over 10 jaar ?

Waar wij heel erg mee bezig zijn is om een huisje te kopen verteld Jelle. Eigenlijk wilde wij het huis kopen waar we nu gelukkig zijn, alleen het is nu nog een huur huis en de huidige eigenaar wil nu nog niet verkopen. Hierdoor zijn wij alvast aan het rondsnuffelen in de omgeving. Dus verhuizen, dat staat op de lijst. Verder zijn we er bezig met bewust worden. Liefde gaat door de maag en dat is ons beide aan te zien. We zijn al veel kilo’s weer kwijt en hierdoor zijn we wel weer meer gaan bewegen. Hardlopen doen we vaak samen en ik ben Pokemon go gaan spelen. Daarbij ben je vaak ook actief bezig en ren je van plek naar plek. Verder geef ik bootcamp lessen. Dit is in Bergen op Zoom met een hele groep.