Wat een normale date zou zijn, eindigde in een hel...

Posted: 5 maart 2019
Category: Algemeen

Ohw wat is die jongen toch leuk. Dat was de gedachten aan hem van mij. We hebben al 2 maal gedate en nu komt er weer een nieuwe date aan. Het waren puur 2 dates voor de platte seks. Gewoon om onze lusten even te bevredigen, want dat deed het met mij de voorgaande keren.

We hadden nu voor de derde keer afgesproken. Alleen op een heel andere plaats. Ik reed naar de plek toe die des betreffende avond. Hij had zijn signalement doorgegeven. Ik ging rechts af. Dat was waar hij zou staan. Het was een vreemde plek waar ik naartoe reed. Donker en afgelegen. Daar stond iemand te wachten. Precies zoals hij had doorgegeven.

Ik deed het raam open en dacht toch echt dat hij er anders uitzag de voorgaande keren. Een raar gevoel overviel mij. Terwijl ik dat dacht zag ik hem knikken. Alle 3 de auto deuren gingen open en van uit alle kanten stapte mensen in met een capuchon op hun hoofd. Ik schrok me wezenloos… het is die avond voor mij heel slecht afgelopen. Een avond die ik nog lang niet een plekje ga kunnen geven. Ik dacht altijd dat dat mij niet zou kunnen overkomen. Dat ik daar gaan last van zou gaan hebben. Helaas had ik het mis.


Online dating is en blijft ten allen tijden een risico. Mensen zijn helaas niet altijd wie ze zeggen dat ze daadwerkelijk zijn.

– Spreek daarom niet zomaar vlug met iemand af.
– Laat iemand weten waar je naar toe gaat.
– Spreek af in een openbare ruimte waar mensen aanwezig zijn.