Strand leuk?? 16 redenen waarom op het strand liggen eigenlijk superkut is

Posted: 24 juli 2018
Category: Algemeen

Het is heet. Sterker nog: het is de allerwarmste zomer sinds 1976… dus je zoekt maar wat verkoeling op het strand. Net als de rest van Nederland. Hierdoor kom je er weer eens achter dat strandhangen eigenlijk superkut is, en helemaal niet “chill”.

1 Het Nederlandse strand ziet er helaas nooit zo tropisch uit als je had gehoopt. De zee is altijd net even te koud om er echt van te genieten en je voeten zitten direct vol met zeewier. Super!

2 De rest van Nederland heeft ook bedacht om naar het strand te gaan. Dikke kans dat je precies op een plek ligt waar ineens ook je buren hangen. Met hun 17 irritante hyperactieve kinderen.

3. Je handdoek waait steeds om. Of nog erger: er waait ZAND op je handdoek. En waar heb je ook alweer je telefoon gelaten?

4 Er gaat een groepje mensen veels te dicht naast je liggen… Is dat nu echt nodig?! Grote kans dat ze ook nog eens superklef zijn..

5 Mensen schoppen steeds zand tegen je aan als ze langslopen

6 Met als gevolg dat je na een uur op het strand OVERAL zand hebt zitten… In je oren, in je mond, in je zwembroek, in je tas, op je telefoon, in je bilnaad…

7 Je hoort minstens zes verschillende muziekstijlen door elkaar heen, omdat iedereen hun eigen boxjes mee heeft genomen. Wil je weten hoe het klinkt als je Frans Duijts en DJ Neophyte combineert moet je gewoon ff naar Scheveningen. Veel plezier!

8 Er liggen altijd mensen cheesy photoshoots in de branding te doen

9 Je ijsje is al gesmolten voordat je kan beginnen met likken

10 Als echte tatta moet je constant insmeren

11 Het zand voelt bloedheet onder je voeten waardoor je de hele tijd als een spastische baviaan over het strand hobbelt

12 Er is nergens schaduw

13 Het is veel te warm om je zo fabulous als Beyoncé te voelen; OVERAL ZWEET

14 Brutale zeemeeuwen willen constant je eten stelen. Hallo meeuw, blijf gewoon van onze lekkere chipjes af, krijg je thuis niets te eten?!

15 En je beach body is ook niet zo perfect als je had gehoopt…

16 En tot slot: er zijn kinderen – veel kinderen. Die kids maken er een sport van om je binnen drie seconden helemaal kapot te maken met hun volgescheten pampers en irritante gegil.

En waarom zijn er in hemelsnaam geen kluisjes bij het strand om je waardevolle spullen in op te bergen? En waarom zijn de biertjes zo belachelijk duur bij van die strandtenten?! Goed. Je snapt het…