Recensie Mamma Mia: Here We Go Again!

Posted: 23 juli 2018
Category: Eigen Content

Na tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie is in 2018 Mamma Mia 2 uitgekomen.

Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna.

Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Zelf geef ik geef de film vier sterren! Het verhaal lijn is geweldig.
Je ziet wat Donna meegemaakt heeft, voordat Sophie kwam. Ook zie je hoe Sophie nu haar leven leeft zonder haar moeder.

Qua muziek vond ik hem erg tegen vallen.. bepaalde nummers snapte ik niet waarom ze gekozen werden, en andere nummers begonnen vanaf t midden en niet vanaf t begin.

Veder is het de perfecte film voor de LGBT community. Er komen diverse vrouwen en mannen koppels langs. Ook zie je bij bepaalde dans stukjes. Dat ze niet met man/vrouw dansen, maar je ziet ook dat er man/man en vrouw/vrouw dansen.

Dus ik zeg gaan met die banaan en ga naar Mamma mia here we go agian!