Prachtig nazomerweer, morgen kan het zelfs 25 graden worden

Posted: 5 oktober 2018
Category: Binnenland , Nieuws

Het is vandaag en morgen prima nazomerweer. Vooral vandaag schijnt de zon volop. Morgen kan het in het zuiden zelfs 25 graden worden.

Vandaag is het al echt genieten geblazen. Het wordt een zonovergoten dag, met temperaturen die kunnen oplopen tot 21 graden. Lokaal kan het in Limburg zelfs 23 graden worden.

Zomers warm

Morgen drijft er vanuit het westen geleidelijk wat bewolking binnen. Het wordt opnieuw rond de 20 graden, maar in het zuidoosten, langs de Duitse grens, wordt het misschien wel zomers warm met een temperatuur van 25 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag slaat het weer om. Vooral in het zuiden kan wat lichte regen vallen. Zondag start bewolkt, maar in de loop van de dag breekt vanuit het westen de zon geleidelijk weer door. De temperatuur duikelt wel naar beneden, naar 14 à 15 graden.

Vanaf maandag loopt de temperatuur weer geleidelijk op. Volgende week donderdag en vrijdag kan het zomaar weer 20 graden worden, en komt de zon weer vaak tevoorschijn. De nazomer blijft dus nog wel even duren.

Bron: RTL-Nieuws