Politie zoekt getuigen zware mishandeling

Posted: 30 september 2019
Category: Binnenland , Nieuws

 

 

29-09-2019 | Een 35-jarige man uit Eindhoven is afgelopen vrijdagavond rond 21.30 uur flink mishandeld tijdens een afspraak via een datingapp. In het park nabij de Noord-Brabantse gemeente Dongen werd hij door twee mannen opgewacht en flink toegetakeld.

Het slachtoffer had volgens een woordvoerder van politie via een datingapp contact met een andere man en sprak af in een park. Bij het park in Dongen zag de 35-jarige man niet diegene met wie hij had afgesproken. Ineens werd de man toch aangesproken door een langslopende man. Toen hij duidelijk maakte dat hij met iemand een afspraak had, kwam er ineens een tweede man bij. Direct werd hij door deze tweede man meerdere malen flink geslagen met een stok. Hij werd volgens beroofd van meerdere spullen, waaronder zijn autosleutels en telefoon. Nadat zij de man flink hadden mishandeld, gingen ze er even later vandoor. Het slachtoffer zocht snel hulp bij een van de omwonenden. Hier werd de politie gebeld. Vervolgens werd de man door het ambulancepersoneel nagekeken en nam de politie een aangifte op. Mogelijk is het motief homo-gerelateerd. Dit heeft de politie in onderzoek. De spullen van het slachtoffer, met uitzondering van de telefoon, werden later teruggevonden in het park.

De daders zijn twee mannen van rond de 20-jaar oud. De ene was rond de 1.85 m lang, de ander iets kleiner. Een van hen droeg een blauwe trui met capuchon, de man met de stok droeg een zwarte jas met capuchon. Mogelijk zat de capuchon aan een trui onder de jas. De politie onderzoekt deze mishandeling en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) te melden.

(bron: gaysite.nl)