Ontroerend: Jorgie komt uit de kast tijdens auditie voor American Idol

Posted: 26 maart 2019
Category: Buitenland , Nieuws

Zijn vader wist niet dat Jorgie gay is. Dus wat deed hij: tijdens zijn auditie voor American Idol zong hij hem toe. De juryleden Katy Perry, Lionel Richie en Luke Bryan reageren ontroerd.

Voordat Jorgie begint met zingen, laat hij de juryleden van American Idol weten dat hij nog maar net uit de kast is als gay. Aan Katy Perry vertelt hij vervolgens dat zij een grote inspiratiebron voor hem is geweest. “Toen ik naar ‘I Kissed A Girl” luisterde en wist dat dit door de mainstream werd opgepikt, heeft me dat erg geholpen.”

Daarop vroeg Katy Perry aan Jorgie of zijn vader wist dat hij gay is. Met zijn gezicht in zijn handen vertelde hij haar: “Nee, mijn vader weet van niets. Maar als hij dit ziet, komt hij erachter.”

Jorgie bracht daarna een zelfgeschreven lied ten gehore met de naam ‘Heaven’. “Dit nummer schreef ik voor een jongen die ik leuk vond, maar die ik niets heb verteld omdat ik nog niet uitkwam voor mijn homoseksualiteit. Ik dacht: mijn leven zou de hemel zijn als je wist dat ik je leuk vond.”

(Bron: WINQ)