‘’He vuile Hetero!,,

Posted: 6 juni 2018
Category: Eigen Content

Iedereen maakt zich er schuldig aan, maar sommige ook weer niet. Maar iedereen scheld iemand wel is uit met het woord ‘homo’. Waarom? Is het een scheldwoord?

Laatst was ik op Facebook aan het scrollen en zag ik, dat er werd gescholden met het woord Homo. Tjonge jongen is het woord homo een scheldwoord, dus diegene die op elkaars geslacht vallen zijn eigenlijk een scheldwoord..

Facebook comment

Nou vraag ik mij wel is af, waar is de tolerantie in Nederland? Waarom wordt dit woord nou gebruikt als scheldwoord. Misschien dat ik mijzelf er misschien te erg over opwind, maar doordat mensen het zeggen wordt ik er door aangesproken.

Want ja ik val op mannen ja, dus ben homo en ik ben trots erop, dat ik voor durf uit te komen, maar dan gebruiken mensen met misschien 2 of meerdere hersencellen het scheldwoord homo. Ik vindt het niet normaal dat het anno 2018 nog steeds gebeurt. Want hand in hand lopen met je liefste kan ook niet.. Ojaaa man en vrouw mogen dat wel, want dat is ‘’normaal’’.

Mensen 2 mannen of 2 vrouwen kunnen ook verliefd worden op elkaar. En dat is niet raar, dat is prachtig om te zien. Nee wat doet de gemiddelde Nederlander, die heeft er commentaar op en sommige mensen worden zelfs nageroepen..

Als ik hierna over nadenk, wordt ik er moe van.. En durf ik zelf straks niet eens meer in de toekomst met mijn liefde over straat te lopen, bang te zijn om nageroepen te worden, of uitgescholden te worden. Ik weet je moet je eroverheen zetten.. Maar na 6x gaat het je onzeker maken.

En elk dorp of stad is het anders, maar in de grote steden kunnen 2 mannen of vrouwen niet eens over straat lopen, ze worden gelijk raar aangekeken en/of nageroepen… WHY?

Het moet stoppen NU, het is klaar dat iedereen maar voor elk wissewasje het woord ‘homo’ gebruikt! Het is anno 2018 gewoon normaal dat mannen op mannen, vrouwen op vrouwen en mannen op vrouwen vallen!

En als dat niet gebeurt, weet je wat we dan eigenlijk zouden moeten doen?? Als een man en een vrouw hand in hand lopen hun nakijken en commentaar roepen en eventueel lekker gaan schelden ‘Hé vuile Hetero!!!’.