Een podcast over uit de kast komen

Posted: 5 augustus 2019
Category: Algemeen

Hoe was jouw coming out? Er bestaan talloze verhalen omdat er inmiddels ook al talloze coming outs zijn geweest. De verhalen zijn vaak prachtig, al komt het helaas ook wel eens een keer voor dat eer verhaal toch een wat minder prachtige kant heeft.

Tijd om al deze verhalen te bundelen in de vorm van een podcast. Uit de Podcast. Voor deze podcast is Diesmer Ponstein, de initiatiefnemer van de podcast, op zoek naar gasten voor deze podcast.

Het web op

Diesmer ging in de tijd dat hij zelf met z’n geaardheid struggelde, zoals veel LHBTQI+ jongeren het web op. Hij las vele coming out verhalen, de ene nog mooier dan de ander. Maar volgens hem is een podcast nog persoonlijker. “Je hoort degene die uit de kast is gekomen zelf praten, men verteld een eigen persoonlijk coming out verhaal” aldus Diesmer.

Voor het eerste seizoen worden nog gasten gezocht. Ben of ken jij iemand die zichzelf identificeerd met een van de letters uit LHBTQI+ en schroom je je niet om je persoonlijke verhaal te vertellen? Meld je dan snel aan als gast! Meer info kun je vinden op de website. www.uitdepodcast.nl