Cornald Maas: 'Presentatie Songfestival word snel bekend'

Posted: 29 oktober 2019
Category: Songfestival

Fans van het Eurovisiesongfestival kijken reikhalzend uit naar het liedjesfestijn volgend jaar in Rotterdam. Steeds meer details komen naar buiten, maar wie gaat nou dit grote muziekevenement presenteren? Volgens Cornald Maas laat dat nieuws niet lang meer op zich wachten.

“Het nieuws laat niet lang meer op zich wachten”

Cornald vertelde in gesprek met Gijs Staverman op NPO Radio 2 dat al vrij snel duidelijk zal worden wie het Eurovisiesongfestival zal gaan presenteren. “Ze zijn er nu zo’n beetje uit. Het nieuws laat niet lang meer op zich wachten. Alles is groot nieuws in Songfestivalland, zoiets houd je toch niet lang binnen.”

Als Gijs hem vraagt over de hoeveelheid presentatoren, besluit Cornald toch een tipje van de sluier te geven: “Het zijn er naar ik heb begrepen inderdaad drie. Twee mannen en een vrouw? Mijn naam is haas.”

Het Eurovisiesongfestival zal van 12 tot en met 16 mei worden gehouden in Rotterdam. Onlangs deelde Jan Smit al een kiekje van de commissie die jaarlijks de Nederlandse songfestivalinzending selecteert. Momenteel wordt druk gezocht naar de opvolger van Duncan Laurence en is ook het thema al bekendgemaakt: open up.

In RTL Boulevard vertelde Aran dat we weleens een heel bijzondere naam kunnen verwachten op het podium.

(bron: rtlboulevard.nl/ANP)