Coming-out verhaal: Soms is het moeilijk

Posted: 7 november 2018
Category: Coming-out verhalen

Ik ben dus 17 jaar en heb me altijd aangetrokken gevoelen tot meiden maar sinds een jaar of 3 of 4 heb ik gevoelens gekregen voor jongens om mij heen.
Af en toe zie ik een jongen lopen en dan krijg ik hem de hele dag en de dagen erop niet meer uit mijn hoofd.
Dus ik ben er zeker van dat ik bi ben want ik heb hetzelfde bij meiden.

Er is 1 jongen, mijn beste vriend, die ik HEEL erg mag, ik heb het hem verteld en wat ik voor hem voel (Ik zei dat ik hem maar een beetje leuk vond, ook al voel ik veel meer voor hem) en hij vond het helemaal geen probleem. 
We zijn ook best close en we geven elkaar wel eens een knuffel, aaien elkaar over de kop voor de grap en zo, maar ik denk niet dat hij verder wil dan dat. (Ik baal hier best wel van)
Ik heb wel het gevoel dat hij bi is maar dat hij zijn best doet om dat niet te zijn.

Ach ja, ik ben het ook niet van plan om aan mijn ouders te vertellen want ik zie mijn toekomst niet echt voor me dat ik een sterke relatie heb met een andere man en dat we gaan trouwen of zo.
Mijn ouders zijn nogal anti-gay (In de zin van dat ze geen problemen hebben met homo’s maar niet willen dat hun kinderen dat zijn. Ze zijn niet ZO erg.) dus uit de kast komen zit er niet in voor mij en dat maakt mij niks uit.

Ik fantaseer gewoon vaak over dat ik een (geheim) vriendje heb en dat we gewoon samen dingen kunnen doen en lol hebben.