Coming out verhaal: De coming out was het probleem niet, de tijd erna wel

Posted: 3 november 2018
Category: Coming-out verhalen

Zoals de titel ook doet vermoeden was de coming out nooit echt het probleem. Al op jonge leeftijd (12) begon ik echt naar jongens te kijken en ook over hen te fantaseren. Ik dacht altijd van mezelf dat als ik zelf zo’n mooi “grote jongens” lichaam zou hebben, ik niet meer zo geïnteresseerd zou zijn in de jongens en ik vanzelf naar de meiden toe zou trekken. In die tijd speelde ik wel “vieze spelletjes” met vriendjes in de bosjes en zelfs een keer met mijn eigen neefje. Ik ging naar de mavo waar ik alles nog wel ontkende en was in de eerste 2 jaar de populaire bink. De andere 2 jaar werden mijn blikken opgemerkt en de klasgenoten wisten het van die tijd ook beter dan ikzelf.

Twee jaar lang werd ik uitgescholden en verstoten van de rest, ergens vond ik dit niet erg gezien het toch niet mijn type vrienden waren. Nadat ik de mavo in één keer had doorlopen ging ik naar het beroepsonderwijs, een week MTS gevolgd(het was niets voor mij) waar de jongens met gym ook de blikken gelijk zagen en er toch wel zenuwachtig van werden. Toen, nadat ik van school af was en bij een postorder bedrijf in de loods werkte met de stoere kerels erbij merkte een jongen die daar koerier was, mij op. Ik kwam na zijn uitnodiging bij hem thuis en met behulp van een seksfilm nota bene en de zoen die hij mij gaf was het schaap van de dam. Ik voelde stoppeltjes, stevige armen en een jongen met kort geschoren haar die mij zo zoende. Alles viel op zijn plaats.Het was zo anders dan de experimentele verkering die ik met mijn ex-vriendin had gehad. Ik was opgelucht, ik durfde te zijn waar ik zo naar verlangde en moest nu mijn weg zoeken en hier een soort vastigheid in krijgen.Mijn ouders,en mijn vrienden moesten het weten dacht ik.

Ik vertelde het hen allemaal en gek genoeg had niemand er iets tegen en kozen ze allemaal voor mijn geluk i.p.v. hun eigen verwachtingen. Mooi meegenomen, nu niet iedereen zo is ingesteld.

In de tijd die volgde tot nu, bemerk ik bij mezelf dat het moeilijk is je homo te voelen, ging nooit naar de clubs en vind de gay prides maar niets, zit zelfs in militaire dienst wat me goed bevalt en heb alleen maar hetero vrienden.Ik werd wat eenzaam in mijn eigen gevoelens en vond dit erg moeilijk.Veel oudere mannen gekend(zelfs mijn rijleraar van 50) die mij wel wat vonden en ook de nichterige types die me helemaal zagen zitten, niet de normale kerels waar ik op viel.

Gelukkig heb ik nu via internet een jongen gevonden die wel degelijk aan mijn type voldoet en nu we elkaar pas een korte tijd kennen denk ik ook wel dat het echt iets kan worden.We hebben het met elkaar gedaan en al snel ontwikkelde zich een nieuw probleem.

Ik vraag me af of er nog meer mensen zijn die dit hebben maar ik heb een heuze hiv fobie en kan me daarom niet richten op de liefde bedrijven maar zit i.p.v. de seks alleen maar te denken dat ik word besmet. Het is zo erg dat ik hem dit heb verteld en we gaan nu samen een test doen wat me heel bang maakt. Wat als hij het heeft of ik? Natuurlijk is het reëel om je over zulk soort dingen druk te maken, maar ik kan me gewoon niet onspannen met een jongen erbij en krijg na de seks zelfs slapeloze nachten en verminderde eetlust, strakke opgespannen schouders!
Het is voor de moderne gay moeilijk om op te groeien in deze tijd vind ik, want er zijn zelfs mannen die zich laten neuken zonder condoom om te kijken of ze zijn besmet ja of nee, voor de kick!?!?! Dat is toch ziek?